Wat kosten Apple Aandelen ?

Het Apple aandeel is een woelig aandeel. Dit brengt heel wat voordelen met zich mee, maar het heeft als nadeel dat er bijna onmogelijk een vaste prijs op het aandeel kan worden gekleefd. Vroeger waren beleggers bijvoorbeeld in staat om een Apple aandeel aan te kopen voor een paar tientallen euro’s. In 2011 steeg de prijs van een individueel aandeel dan weer tot een hoogte van meer dan 600 dollar. ┬áIn de grafiek hiernaast zie je de actuele prijs van de Apple aandelen

We raden u aan om in eerste instantie even na te gaan welke koers het Apple CFD’s er op nahoudt. Ook deze informatie is terug te vinden op de website van Plus500 of kan geraadpleegd worden aan de hand van hun virtueel handelprogramma. Probeer net als bij andere aandelen CFD’s ook bij aandelen CFD’s Apple steeds zo goed mogelijk in te schatten of het aandeel al dan niet haar laagste stand heeft bereikt.

Ook vandaag de dag is dat immers nog steeds het beste ogenblik om in te stappen. Vooral voor de aankondiging van een populair nieuw product zoals de iPhone loont het veelal de moeite om de kostprijs van Apple aandelen. en haar eventuele toekomstvoorspellingen onder de loep te nemen. Een goede inschatting maken van de evolutie van het aandeel is op dat ogenblik essentieel en kan u op termijn voorzien van een bijzonder aantrekkelijke opbrengst.